Ratinaan se päättyi

Kirjailija: Pauli Mustajärvi Tina Finn Lukija: Pate Mustajärvi

Elämäkerrat
Omaelämäkerrat
Muistelmat
Poliittiset elämäkerrat
Yhteiskunnalliset elämäkerrat
Kulttuurivaikuttajien elämäkerrat
Tieto
Musiikki
Elokuvat

Miltä tuntui jättää paikka suomirockin jättiläisen keulahahmona? Pate Mustajärvi käy muistiinpanojensa pohjalta läpi ajan lopettamispäätöksestä aina Popedan viimeiseksi jääneen stadionkonsertin jälkitunnelmiin. Pate pohtii vuosikymmeniä bändissä ja kertoo, miltä tuntuu kun elämäntyöstä ovat jäljellä vain muistot. Maaliskuussa 2022 Pate Mustajärvi marssi perustamansa yhtyeen jokakeväiseen palaveriin tietäen, että hänen puheenvuoronsa muuttaisi monen ihmisen elämän. Jo vuosia Pate oli pohtinut lopettamista. Keikkamatkat tuntuivat vuosi vuodelta pidemmiltä ja myöhäisistä keikoista palautuminen raskaammalta. Kun lähteminen ei enää huvittanut, jotain oli tehtävä. Popedan keikkatauoilla tehdyt sooloprojektit ja -kiertueet sen sijaan maistuvat, inspiroivat luomaan uutta ja aloittamaan uudelleen oman sanoitustyön. Lopulta päätös oli helppo, ja Mustajärven 46 vuotta kestänyt elämäntyö Popeda-yhtyeen keulakuvana saateltiin päätökseen Tampereen Ratinan stadionilla 2.9.2023. Pauli ”Pate” Mustajärvi perusti Popedan ystäviensä Ilari Ainialan ja Arwo Mikkosen kanssa Tampereella 1977. Monipuolisena esiintyjänä tunnettu Mustajärvi on luotsannut yhtyettä 46 vuotta ja rakentanut sen rinnalla menestyksekkään soolouran.

Mistä äänikirjan Ratinaan se päättyi löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Ratinaan se päättyi
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Ratinaan se päättyi ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Ratinaan se päättyi ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot